Pinnekjøtt

 

Lammene kommer fra Hordaland og Rogaland er slaktet i Ølen og skjært av oss. Vi lakesalter i lake av grovt sjøsalt og strør med en blanding av sjøsalt og vakuumsalt.

Pinnekjøttet er tørket over tid, på tradisjonell måte slik at det er i speke før vanning og tilberedning. Pinnekjøttet har en lettning på ca. 33 - 35%. Pinnekjøttet skal vannes ut ca. 12 timer i rikelig med vann, og dampes til kjøttet løsner fra beinet. Vi sager pinnekjøttet på båndsag og vi sager mellom bena slik at det blir hele og fine pinner, og dermed mindre svinn for våre kunder.

Pinnekjøttet sages opp i hele eller halve pinner etter kundens ønske. Vi kan også levere ferdig utvannet pinnekjøtt eller kokt pinnekjøtt til bedrifter/restauranter/Catering. ( Varmes opp ca. 30 min. )

Velkommen til en hyggelig handel


 

img img img
img
img

img